Sold Out

Classic High Performance 20w50 NT 5L

599,00 DKK incl. moms

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 7818 Kategorier: ,

Beskrivelse

Classic High Performance 20w50 NT
Motorolie (Fuldsyntetisk)
Performance Profil
API: SL, CF

Find olietype - Sort

Hvis du er i tvivl om hvilken olie som passer på netop din bil er du velkommen til at kontakte os på:
info@mbn-racing.dk eller på 29823119

Beskrivelse
En fuldsyntetisk høj performance lavfriktions motorolie beregnet til klassiske høj performance køretøjer, hvor et højt performanceniveau kræves regelmæssigt. Denne kvalitet udgør en del af de prisvindende produkter –  Millers Oils NANODRIVE Lavfriktionsteknologi. Formuleret til at yde et meget højt niveau af beskyttelse til klassiske biler. Reduceret friktion betyder gevinst både med hensyn til kraft og drejningsmoment, forbedret brændstoføkonomi samt en reduktion i slid og varmegenerering.

Brug
Ekseptionel beskyttelse af køretøjer, der kræver en 20w50 viskositetsmotorolie. Ved at anvende en fuldsyntetisk grundolie af høj kvalitet og moderne innovativ additivteknologi, kombineret med ???  combined with period viscometrics for at sikre optimal smøringskarakteristik i motorer fremstillet umiddelbart efter krigen og frem til begyndelsen af 1980`erne. Beregnet til anvendelse under anstrengende forhold såsom baneløb og motorsport iøvrigt.

Fordele
Reduktion i friktionen på op til 63% giver en reduktion i slid på op til 38% sammenlignet med andre syntetisk baserede non-Nanodrive 20w50 kvaliteter.
Friktionskoefficienten reduceres hurtigt når motortemperaturen stiger, brændstoføkonomien maksimeres og emissionerne reduceres tilsvarende. Beskytter mod slid, og forlænger motorkomponenternes levetid.
Kørselsomkostningerne reduceres generelt gennem lavere brændstofforbrug og længere holdbarhed for komponenterne.
Indeholder høje niveauer af ZDDP (Zink)

Produkt Sikkerhedsdatablad

Yderligere information

Vægt 5 kg